Shit, mijn huurder gaat in ’t rood

Vele bestaande appartementen en woningen scoren eerder matig tot slecht op gebied van energie-efficiëntie. Verbouwingswerken om de energiekosten voor huurders drastisch te laten zakken zijn vaak duur en zelden rendabel voor de verhuurder.

De combinatie van een hoog energieverbruik en stijgende energieprijzen brengt dan ook steeds meer huurders in de problemen. Met als gevolg dat de maandelijks huur niet, deels of onregelmatig wordt betaald. Dit heeft natuurlijk een grote impact op uw rendement.

Vandaag bouwen heel wat professionele vastgoedspelers hun verouderde patrimonium af en investeren ze in energiezuinige woningen. De combinatie van hoge marktprijzen voor bestaand vastgoed en een rendabel aanbod van lage-energie woningen (E-peil < 0) met een energiekost van minder dan € 900,- per jaar, creëert zekerheid voor investeerders en toekomstige huurders.

Wenst u al de voordelen van investeren in energiezuinige woningen te ontdekken of bezoekt u graag een rendabele low cost of living woning? Aarzel niet om ons te contacteren.

NEEM CONTACT MET ONS OP.