Pand Logo Mini

Over ons

PAND building solutions, voor rendement staan wij garant.

Overtuigd van de kracht van beleggen. Overtuigd van de nood aan duurzaamheid. Overtuigd van het recht op betaalbaar en energiezuinig wonen. Maak kennis met vastgoedontwikkelaar Pand Building Solutions: de gids voor bedrijven, investeringsfondsen en vastgoedinvesteerders richting rendement!

VAN STATUS …

Bouwgronden zijn schaars. Energieprijzen zijn hoog. Ondanks die uitdagingen is Pand Building Solutions ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op een betaalbare woning. De huidige vastgoedmarkt heeft een ruim aanbod energiezuinige appartementen. Inzetten op energiebewust wonen is een tendens die we voluit toejuichen. Maar, gezinswoningen met een tuin en met een goede energiescore zijn nog steeds zeldzaam. Een missing spot die we niet onbenut laten sinds 2019.

100% Afgewerkte woningen

… OVER STRATEGIE …

Team Pand Building Solutions kan rekenen op een bruisende mix aan ervaring in diverse sectoren. Dat houdt onze blik scherp en onze strategie down-to-earth. We hebben geen schrik om nieuwe paden te bewandelen binnen vastgoedbeleggingen. Zo kiezen we voluit voor de realisatie van afgewerkte nieuwbouwwoningen met het oog op de verhuur. Een piste waar weinig andere vastgoedpartners voor opteren.

Investeringspanden

… NAAR SUCCES!

Gunstig gelegen bouwgronden selecteren, vergunningen aanvragen, gezinswoningen bouwen, interieurs instapklaar afwerken … Van onderzoek tot oplevering: team Pand Building Solutions staat in voor het hele traject. Dit levert ons sterke partnerships op met bouwprofessionals én dus zachte prijzen. Investeerders genieten mee van een totale ontzorging en een marktconforme vastgoedinvestering. Huurders krijgen op hun beurt de kans energiezuinig en gezinsvriendelijk te wonen. Een win-win-win!

Investeringsvastgoed met een minimum aan opvolging en maximum aan potentieel?

Vacatures

Inkoper bouwgronden

Staat hier geen vacature voor jouw? Aarzel niet om je hier spontaan voor te stellen.