Pand Logo Mini

Waarom investeren?

Ontdek waarom PAND Building Solutions de perfecte investering biedt voor u

Strategisch en snel investeren in energiezuinig vastgoed

Wilt u graag investeren in energiezuinig residentieel vastgoed? U bevindt zich alleszins in het goede gezelschap van heel wat vooraanstaande beleggingsspecialisten en vastgoedexperts. Ook zij zijn er – net als ons – van overtuigd dat dit een verstandige keuze is voor wie een weinig volatiele investering mét een mooi rendement zoekt.

Hoe vult PAND building solutions uw vraag naar een energiezuinige opbrengsteigendom in?

Pand Building Solutions bouwt in heel Vlaanderen clusters van compacte lage-energiewoningen. Deze woningen met drie slaapkamers en tuin worden 100 % instapklaar opgeleverd, ideaal dus voor de verhuurmarkt. De huizen worden verkocht aan investeerders, vastgoedfondsen en bedrijven. Uw bonus? Onze prijzen voor nieuwbouwwoningen worden vooraf vastgeklikt en kennen geen meerkosten. Bovendien vragen wij geen voorafbetalingen, noch deelbetalingen tijdens de bouw. Pas bij het verlijden van de akte voert u de betaling uit.

Waarom is PAND building solutions uw partner voor uw duurzame vastgoed investering?

Wij werken strategisch, snel en secuur. Binnen minder dan 12 maanden na onze eerste kennismaking kunt u al resultaat boeken. Naast een snelle realisatie van uw investeringsdoelstelling, heeft uw investering in compacte lage-energiewoningen met tuin ook een sociale impact. Het integreren van vastgoed dat tegemoetkomt aan meerdere ESG-criteria (= bedrijfsaanbevelingen op vlak van milieu, maatschappij en bestuur) in uw beleggingsportefeuille zal uw rendement in de toekomst positief beïnvloeden. Duurzaam beleggen, blijft renderen! Waarom kiezen voor Pand? Lees het hier.

Het PAND-plan van aanpak

1 | KENNISMAKING & KOFFIE

Tijdens een eerste gesprek luisteren we naar uw wensen. Wij lichten de voordelen toe van investeren in compacte energiezuinige gezinswoningen (E-peil < 0) en presenteren onze nieuwbouwprojecten. Benieuwd? We zetten de koffie alvast klaar.

2 | KIES UW PROJECT

In functie van uw beleggingsstrategie selecteert u een investeringsproject naar keuze. Pand Building Solutions heeft in heel Vlaanderen verschillende vastgoedprojecten op de planning. Wij bieden telkens twee koppelwoningen als één belegging aan.

3 | ADMINISTRATIEVE SUPPORT

Wij hebben een ervaren team ter beschikking om de administratieve kant van de verkoop te ondersteunen. Wij begeleiden u bij het opstellen van de bijhorende overeenkomst zodat u zonder zorgen uw aankoop kan afronden.

4 | OPLEVERING

Investeren in een vastgoedproject zonder stress? Dat kan met Pand Building Solutions. Wij ontfermen ons van A tot Z over uw vastgoedproject dat 100 % afgewerkt wordt opgeleverd. 100 % instapklaar voor de eerste huurders.

5 | ONDERTEKENING AKTE

Wij ontvangen u bij de notaris voor de ondertekening van de akte. Dit is de eerste en de enige betaling gedurende onze samenwerking. Wij vertrouwen op uw professionaliteit en engagement en vragen vooraf geen voorschotten.

6 | TOEKOMSTPLANNEN

Na de officiële aankoop kan u meteen genieten van de huuropbrengsten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe opportuniteiten om uw investeringsportefeuille verder uit te breiden met vastgoed. Wij horen het graag!

Optionele verhuurservice

Wilt u uw nieuwbouwwoningen verhuren via een ervaren agentschap? Pand Building Solutions stelt haar netwerk open en brengt u in contact met betrouwbare partners die gelijk staan aan een zorgeloze verhuur!

Ontvang meer info over verhuur door een Pand Building Solutions-partner