Worden huurappartementen de ‘Red Ocean’ voor investeerders?

Zowel professionele vastgoedinvesteerders als spaarders op zoek naar een hoger rendement, zoeken een veilige en rendabele belegging in residentieel vastgoed. Investeren in vastgoed blijft een veilige keuze. Er is echter een belangrijke ‘maar’! U krijgt enkel een mooi rendement als u goed inkoopt, als u kan rekenen op maandelijkse huurinkomsten en u de kosten onder controle kan houden.

In Vlaanderen bestaat reeds ca. ¾ van de nieuwe verhuringen uit studio’s en appartementen en gezien de talrijke plannen van vastgoedpromotoren komen er de volgende jaren nog vele projecten bij. Het aanbod aan huurappartementen neemt met andere woorden alleen maar toe.

Daarnaast zien we een grote vraag naar huurwoningen met buitenruimte. Check op iedere immo-site het aanbod aan betaalbare energiezuinige gezinswoningen en u merkt snel dat het aanbod quasi nihil is. En nog straffer, het aanbod groeit nauwelijks omdat de hogere aankoopprijzen vaak investeerders afschrikken.

Terwijl iedere investeerder in dezelfde vijver vist, zijn er waardevaste en rendabele alternatieven met name betaalbare, grondgebonden en energiezuinige gezinswoningen.

Wenst u te ontdekken hoe huurwoningen met tuin een mooie ROI kunnen opleveren of wenst u een lage-energiewoning te bezoeken? Contacteer ons en we maken graag tijd voor u vrij. 

CONTACTEER ONS