Waarom Pand Building Solutions?

Vakkundige begeleiding richting langetermijnrendement

Investeren in betaalbaar residentieel vastgoed is een toekomstbestendige beleggingsstrategie. Samen met Pand Building Solutions ontdekt u de troeven van energiezuinig investeringsvastgoed. Verzeker vandaag uw rendement van morgen!
#1 | U bespaart dankzij ons schaalvoordeel

Pand Building Solutions is niet aan haar proefstuk toe. Jaar na jaar hebben wij ons bouwproces meer gestandaardiseerd en geoptimaliseerd, waarbij kwaliteit en efficiëntie hand in hand gaan. Onze werkwijze en het bijhorend schaalvoordeel leveren u een vlotte samenwerking en een zachte aankoopprijs op.

Ons schaalvoordeel komt tot stand dankzij …

Ontvang meer informatie over onze woningen

Breng een bezoek aan één van onze realisaties
#2 | Uw vastgoed is 100 % klaar voor de huurmarkt

Al onze woningen met tuin worden gebouwd rond gemeentelijke centra met scholen en winkels in de nabijheid. De woningen worden opgeleverd volgens een hoge afwerkingsgraad. Investeringsvastgoed van onze hand is écht instapklaar, voor u of voor uw toekomstig huurder. Wij zorgen onder andere voor:

Ontvang meer informatie over onze woningen

Breng een bezoek aan één van onze realisaties
#3 | U geniet van een optimaal rendement

De vraag naar lage-energiehuurwoningen met tuin is zeer groot, terwijl het aanbod amper toeneemt. Dit resulteert in een snelle verhuur en hoge huurprijzen. Onze projecten hebben allemaal een E-peil < 0. Daardoor zit u, als een toekomstige nieuwe eigenaar, jaren goed. Optimaliseer uw rendement:

Ontvang meer informatie over onze woningen

Breng een bezoek aan één van onze realisaties
#4 | U krijgt toegang tot ons netwerk van preferred partners 

Ons partnernetwerk omvat gerenommeerde verhuurbedrijven. Wij brengen u graag in contact met een ervaren partij met oog op de verhuur zonder zorgen van uw vastgoed. Deze partnerships bieden u onder meer betalingszekerheid van huurgelden, een opvolging van de huurders, de zoektocht naar eventuele nieuwe huurders en de mogelijkheid om langlopende huurcontracten af te sluiten.

Ontvang meer info over verhuur door een Pand Building Solutions-partner