U wenst een zeer lage-energiewoning te kopen?

Door stijgende grondprijzen, strengere regelgeving en steeds duurder wordende bouwmaterialen swingen de prijzen voor gezinswoningen de pan uit. Desondanks verlangen veel gezinnen naar een eigen stek met een onderhoudsvriendelijke tuin en een gezellig terras. Zowel wij zelf als onze kinderen genieten van ontspannen in de buitenlucht. De recente Corona-crisis heeft dit enkel maar meer duidelijk gemaakt.

Ondanks vele nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector wordt er nog vaak relatief traditioneel gebouwd. pand onderzocht alle facetten van het bouwproces, van aankoop van de grond, ontwerp, materiaalkeuze, technieken tot en met de afwerking en aanleg van de tuin, en trachtte dit proces verder kostenefficiënt te optimaliseren. Eigenlijk is het simpel: wij bouwen met ervaren vakmensen moderne, energieneutrale gezinswoningen die voldoen aan alle Vlaamse bouwvoorschriften. Het zijn altijd halfopen of gesloten bebouwingen met een mooie tuin. Voor deze formule hebben we een eigen, modulair en gestandaardiseerd bouwproces ontwikkeld. Dit vertaalt zich in zeer interessante aankoopcondities. Maar misschien nog belangrijker is de "low cost of living" waarvan u jaar in jaar uit geniet bij de aankoop van een pand-woning.

Vandaag is bouwgrond reeds schaars en dat zal er niet op verbeteren nu de Vlaamse regering besliste dat er vanaf 2040 geen nieuwe gronden mogen aangesneden worden, met steeds hogere prijzen van bouwpercelen als logisch gevolg. Een grondgebonden woning op een goede locatie in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, … is dan ook een meerwaarde voor iedere eigenaar.

Een eigen plek in een nieuw huis

Binnenkort is het vast helemaal “thuis”


Dankzij de zeer lage energiekosten wordt er extra financiële ruimte gecreëerd voor de aflossing van uw lening of voor investeringen in levenskwaliteit. Voor een bedrag vanaf 295.000 euro ben je de volle eigenaar, inclusief btw, notaris- en registratiekosten! U leest het goed: dit is de prijs all-in!

Interesse? Ontdek hier snel onze beschikbare woningen. Wenst u meer info over onze aanpak? Aarzel niet om ons te contacteren.