Proactief door het leven gaan is eenvoudiger met een positieve mindset. Uitdagingen aanpakken in plaats van er in vast te blijven zitten. Pand-medewerkers nemen het heft in handen, plannen vooruit en werken toekomstgericht. Niet alleen, maar samen met klanten, leveranciers, verhuurkantoren, relaties, … bouwen we energiezuinige, duurzame en budgetvriendelijke gezinswoningen.

Ambitieus met focus op duurzaamheid. Wij hebben ambitieuze doelstellingen om meer kwalitatieve, energie neutrale gezinswoningen te ontwikkelen voor bewoners met ‘minder sterke schouders’ en/of eigenaars met een sterk bewustzijn om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Een kwalitatieve en energiezuinige woning is een basisrecht. Wij zoeken bewoners / investeerders die naast rendement ook impact willen creëren op gebied van milieu en maatschappij. Wij ontwikkelen geen mega-projecten maar investeren in kleine, behapbare projecten ingekapseld in bestaande buurten. Onze aanpak wijzigt de eigenheid van een wijk of straat niet. Maar veel kleintjes maken een groot verschil voor de vele gezinnen die wachten op een betaalbare, energiezuinige en kwalitatieve (huur)woning.

No-nonsense de dingen aanpakken: daar geloven wij in. Praktisch, realistisch zonder al te veel omwegen op zoek gaan naar de meest efficiënte oplossingen om onze woningen te realiseren. Dit is ook noodzakelijk als we naast kwalitatieve ook budgetvriendelijke woningen willen realiseren. Wij ontwikkelen, als het ware, energiezuinige woningen aan de lopende band. Hierdoor worden deze modulaire gezinswoningen voor een breed publiek bereikbaar.

Doelgericht werken, lijkt evident maar kan natuurlijk enkel maar als je duidelijke doelen hebt geformuleerd. pand heeft zowel maatschappelijke, bedrijfs- en medewerker-specifieke doelen bepaald. Naast een sterke teamprestatie is co-creatie noodzakelijk om onze doelstellingen te realiseren. Wij zoeken dan ook steevast eigenaars, leveranciers, relaties, verhuurkantoren, … die op zoek zijn naar lange termijn partnerships om samen mooie resultaten te boeken.