U wenst zorgeloos te investeren in vastgoed?

Investeren in vastgoed blijft een betrouwbare belegging. Punt. Toch is er een grote ‘maar’: rendement krijgt u alleen als u goed inkoopt, als de kosten onder controle zijn en u zeker bent van uw huurinkomsten. En laat dat nu net de garanties zijn die pand biedt! Als nieuwe speler op de markt zocht en vond pand een oplossing tot tevredenheid van steeds meer investeerders op zoek naar mooie rendementen.

Vandaag is bouwgrond schaars en dat zal er niet op verbeteren nu de Vlaamse regering besliste dat er vanaf 2040 geen nieuwe gronden mogen aangesneden worden, met steeds hogere prijzen van bouwpercelen als logisch gevolg. Een grondgebonden woning op een goede locatie in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, … is dan ook een meerwaarde voor iedere eigenaar.

Ondanks vele nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector wordt er nog vaak relatief traditioneel gebouwd. pand onderzocht alle facetten van het bouwproces, van aankoop van de grond, ontwerp, materiaalkeuze, technieken tot en met de afwerking en aanleg van de tuin, en trachtte dit proces verder kostenefficiënt te optimaliseren. Eigenlijk is het simpel: wij bouwen met ervaren vakmensen modulaire, energieneutrale gezinswoningen. Het zijn altijd halfopen of gesloten bebouwingen met een mooie tuin. Voor deze formule hebben we een eigen, modulair en gestandaardiseerd bouwproces ontwikkeld.

Een mooi rendement op uw ‘social impact investment’

PAND biedt een zorgeloze investeringsformule die bijzonder interessant is. Investeerders kunnen -zelfs met beperkte eigen middelen- zo’n woning aankopen. Voor een bedrag vanaf 295.000 euro bent u de volle eigenaar, inclusief btw en registratiekosten! U leest het goed: dit is de prijs all-in! Bovendien -en nu komt het- bemiddelt Pand, indien gewenst, een low risk huurformule, waardoor uw woning permanent verhuurd zal zijn, en dit voor een periode van 15 jaar!

Waarom is dit zo interessant?

Deze formule is als het ware uw ‘baksteen-obligatie’. Of hoe anders omschrijft u een quasi risicoloze belegging met een vast netto-rendement op lange termijn? De voordelen van dit ongeëvenaard product spreken voor zich:

  1. Uw eigen inbreng kan heel beperkt zijn*.
  2. U verhuurt zorgeloos uw woning voor een periode van 15 jaar.
  3. Het netto-rendement ligt vast voor de hele periode.
  4. U heeft directe inkomsten: 30 dagen na aankoop staat het eerste huurgeld op uw rekening.
  5. Geen voorschot nodig
  6. U betaalt de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing
  7. Woning heeft een negatief E-peil, dus geen energetische verbouwingen nodig voor 20 jaar.
  8. U koopt een 3-slaapkamer huis, er is geen sprake van mede-eigendom.
  9. U kunt permanent kiezen uit een ruim aanbod van woningen uit de streek.

* Op diverse websites vindt u meer info over het zogenaamde ‘financial leverage’ of ‘hefboomeffect’ waarbij u met (goedkoop) geleend geld uw rendement sterk kan doen toenemen. Er is natuurlijk ook een keerzijde aan de medaille nl. als uw vastgoed gedurende enige tijd leeg komt te staan en u geen inkomsten heeft, kan dit als een boomerang in uw gezicht terecht komen. Dankzij deze huurformule gedurende 15 jaar is dit scenario quasi onbestaande bij onze vastgoedinvestering.

Overtuigd? Ontdek hier ons aanbod.

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.


Kostenefficiënt geeft hoger rendement

De duurzame en energieneutrale woningen die wij realiseren hebben een oppervlakte van ca. 110m² en voldoen aan alle Vlaamse bouwvoorschriften. Het woningontwerp, de materiaalkeuze en de installatiemethodes werden tot in het kleinste detail bestudeerd en geoptimaliseerd om tot een gestandaardiseerd woonconcept te komen. Dit concept wordt gerealiseerd door vakbekwame medewerkers die kunnen focussen op de kwaliteit van hun gestandaardiseerde taken en het behalen van de vooropgestelde deadlines zonder energie te verspillen aan onverwachte problemen op de werf. Pand realiseert, als het ware, energiezuinige woningen aan de lopende band.


Energiezuinig

Naast locatie is de energiezuinigheid van een woning een steeds belangrijkere factor om de (toekomstige) waarde van vastgoed te bepalen. De regels m.b.t. duurzaamheid en energie-efficiëntie worden steeds strenger. PAND bouwt energieneutrale houtskeletwoningen met zonnepanelen (negatief E-peil). Deze woningen voldoen nu reeds aan de toekomstige energieprestatie- en duurzaamheidsnormen.

De productie van warm water, verwarming, koeling, koelkast, electro, verlichting, wasmachine, … zorgen voor een jaarlijks verbruik in een doorsnee PAND-woning van 3575 kWh. Wij installeren zonnepanelen met een gemiddelde jaaropbrengst van 4700 kWh. De elektriciteitsbehoefte is duidelijk lager dan de opbrengst van de zonnepanelen. We zouden dus eigenlijk beter spreken van energiepositieve i.p.v. energieneutrale woningen.

Via June Energy verzekeren wij de bewoners van een automatische wissel van energieleverancier waardoor de laagste energieprijzen gegarandeerd worden. Het (sociaal) verhuurkantoor of de bewoner krijgt een totaaloverzicht van het verbruik van de woning via een persoonlijk dashboard.

Hierdoor zijn onze woningen niet alleen interessanter voor verhuurkantoren of bewoners, maar vermijden we ook tussentijdse investeringen voor energiebesparende maatregelen en behouden onze woningen beter hun waarde waardoor u ze met meer winst kan doorverkopen.

Zorgeloos verhuren

Het bijzondere van deze investeringsformule is dat er een huurcontract van 15 jaar aan gekoppeld kan worden. Bij de ondertekening van de aankoopakte kan de investeerder ook een rechtstreekse overeenkomst afsluiten met een sociaal verhuurkantoor. Dat verhuurkantoor betaalt zelf iedere maand, voor de komende 15 jaar, de maandelijkse huursom. Zelfs als het pand leeg staat. Dit staat garant voor een zorgeloos nettorendement. Het verhuurkantoor zorgt niet alleen voor de huurders, maar ook voor alle communicatie met de eindgebruikers. De investeerder wordt dus niet opgetrommeld voor een lekkende kraan of de vervanging van een lamp, …

Zorgeloos investeren in vastgoed

met een mooi rendement gedurende 15 jaar, daar gaan wij voor!


Gezocht : bouw- en projectgronden

Wij zoeken continu naar geschikte bouwgronden waarop wij onze woningen kunnen realiseren. Omdat ons concept zo helder, gestandaardiseerd en duidelijk is, kunnen wij ook zeer gericht en kostenefficiënt op zoek gaan naar nieuwe bouw- en projectgronden. Wij kunnen u snel feedback geven of uw project/bouwgrond voor ons interessant kan zijn. Heeft u bouwgrond en wenst u te bespreken wat de mogelijkheden zijn? Aarzel niet om ons te contacteren.