Wij bouwen mee aan uw residentiële energiezuinige vastgoedportefeuille 

Welkom bij Pand Building Solutions!

Wij bouwen in verschillende gemeenten in Vlaanderen betaalbare lage-energiewoningen die we te koop aanbieden aan investeringsfondsen en vastgoedinvesteerders. Onze nieuwbouwprojecten worden gerealiseerd in een neutrale en uitgepuurde architectuur. Een bewuste keuze, want zo vormen de huizen een perfecte match met een brede doelgroep toekomstige bewoners.

Op zoek naar een interessante én vooral duurzame vastgoedinvestering met een correct rendement? Maak een afspraak en kom de plannen van onze nieuwbouwwoningen bekijken. Samen bouwen we aan uw futureproof vastgoedportefeuille.


De Pand-visie in de praktijk

In een uitdagend klimaat spelen onze duurzame investeringsprojecten precies in op de huidige noden van de vastgoedmarkt. Get inspired!

De Tijd - maart 2023

"Doordat de groep financieel interessante huurders toeneemt, is het risico op leegstand zeer klein."

Filip Dewaele, Dewaele Vastgoed 

De Tijd - maart 2023

"Nieuwbouwappartementen zullen iets minder sterk in waarde stijgen dan huizen. Ontwikkelaars zetten vooral in op appartementen, waardoor het aanbod aan nieuwbouwhuizen niet zo snel zal toenemen."

Siham Rahmuni, CEO Quares

De Tijd - maart 2023

"Behalve appartementen in steden zijn ook woningen met drie slaapkamers en een goede epc-score interessant voor de investeerder. En dan heb ik het niet noodzakelijk over de grootsteden en centrumsteden. Er zijn veel steden en gemeenten waar er een systematisch onderaanbod is van dergelijke woningen, maar waar de vraag ernaar wel heel hoog is. Het huurderspubliek groeit, onder meer, door de nieuw samengestelde gezinnen, maar ook door starters die een aankoop uitstellen en door mensen die qua ruimte niet op een appartement terecht kunnen."

Cedric Vanhencxthoven, Heylen Vastgoed

De Tijd – oktober 2022

“Het EPC-attest is intussen belangrijker voor kopers dan de woonkwaliteit.”

Pieter Allegaert, Century 21

De Tijd – oktober 2022

“Met het oog op energiezuinigheid verkiezen velen een nieuwbouw.”

Floris Simoens, Quares Immo Services

De Tijd – mei 2022

“Als je kijkt naar reële rendementen, doet fysiek vastgoed dat verhuurd wordt het ook veruit beter dan de inflatie in het grootste aantal jaren in vergelijking met financiële activa.” 

Nico Dewaelheyns, KU Leuven

De Tijd – oktober 2021

“Omdat er minder huizen te huur worden aangeboden, is het risico op leegstand daar ook lager. Bij appartementen is er veel meer concurrentie.”

Filip Dewaele, Dewaele Vastgoed 

Radio 2 – juli 2020

“Een huis met tuin is opnieuw de norm geworden. Terwijl bouwpromotoren de voorbije jaren vooral hebben ingezet op appartementen."

Marleen Caulier, MCA Vastgoed