Wij bouwen mee aan uw residentiële energiezuinige vastgoedportefeuille 

Welkom bij Pand Building Solutions!

Wij bouwen in verschillende gemeenten in Vlaanderen betaalbare lage-energiewoningen die we te koop aanbieden aan investeringsfondsen en vastgoedinvesteerders. Onze nieuwbouwprojecten worden gerealiseerd in een neutrale en uitgepuurde architectuur. Een bewuste keuze, want zo vormen de huizen een perfecte match met een brede doelgroep toekomstige bewoners.

Op zoek naar een interessante én vooral duurzame vastgoedinvestering met een correct rendement? Maak een afspraak en kom de plannen van onze nieuwbouwwoningen bekijken. Samen bouwen we aan uw futureproof vastgoedportefeuille.


De Pand-visie in de praktijk

In een uitdagend klimaat spelen onze duurzame investeringsprojecten precies in op de huidige noden van de vastgoedmarkt. Get inspired!

Radio 2 – juli 2020

“Een huis met tuin is opnieuw de norm geworden. Terwijl bouwpromotoren de voorbije jaren vooral hebben ingezet op appartementen."

Marleen Caulier, MCA Vastgoed

De Tijd – oktober 2021

“Omdat er minder huizen te huur worden aangeboden, is het risico op leegstand daar ook lager. Bij appartementen is er veel meer concurrentie.”

Filip Dewaele, Dewaele Vastgoed 

De Tijd – mei 2022

“Als je kijkt naar reële rendementen, doet fysiek vastgoed dat verhuurd wordt het ook veruit beter dan de inflatie in het grootste aantal jaren in vergelijking met financiële activa.” 

Nico Dewaelheyns, KU Leuven

De Tijd – oktober 2022

“Met het oog op energiezuinigheid verkiezen velen een nieuwbouw.”

Floris Simoens, Quares Immo Services

De Tijd – oktober 2022

“Het EPC-attest is intussen belangrijker voor kopers dan de woonkwaliteit.”

Pieter Allegaert, Century 21